Eski futbolcu Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu! "Atatürk'ten sonra Türkiye'nin en büyük şansı Erdoğan" demişti

Eski futbolcu Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu! "Atatürk'ten sonra Türkiye'nin en büyük şansı Erdoğan" demişti

Eski futbolcu ve bir dönem Fenerbahçe'nin de kaptanlığını yapan o isim Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu.

Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı. Ümit Özdağ Özat'ın, başdanışmanlık görevini X hesabından duyurdu.

Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı. Özat'ın, Ümit Özdağ'ın başdanışmanlığını yapacağı öğrenildi.

ÜMİT ÖZAT, ÜMİT ÖZDAĞ'IN BAŞDANIŞMANI OLDU

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da oyunu Zafer Partisi Adayı Azmi Karamahmutoğlu’na verdiğini açıklayan Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın başdanışmanı oldu.

ÜMİT ÖZDAĞ DUYURDU

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Ümit Özat’la fotoğrafını paylaşarak, “Fenerbahçe futbol takımının eski kaptanı, seçkin spor insani Ümit Özat Zafer Partisi genel başkan spordan sorumlu başdanışmanı görevini üstenmiştir" ifadelerine yer verdi.

ÜMİT ÖZAT: "ALLAH UTANDIRMASIN"

Ümit Özat ise yeni görevi hakkında, "Genel başkanımız Sayın Ümit Özdağ a nazik davetlerinden ve tekliflerinden dolayı teşekkür ederim ulu Önder Atatürk’ün izinde Nice zaferler kazanmak dileğiyle Rabbim utandırmasın" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-16-164534.png

Özat'ın danışmanlığına ise sosyal medyada farklı tepkiler vardı. Özellikle Özat'ın AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Atatürk'ten sonra Türkiye'nin en büyük şansı' sözleri Ümit Özdağ'a ve Özat'a hatırlatıldı.

İşte gelen tepkiler...

ekran-goruntusu-2024-04-16-165229.pngekran-goruntusu-2024-04-16-165241.pngekran-goruntusu-2024-04-16-165246.png