Fatih Erbakan'dan 'çay daveti' açıklaması! Bir tek o davet edilmedi

Fatih Erbakan'dan 'çay daveti' açıklaması! Bir tek o davet edilmedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 23 Nisan resepsiyonunun ardından TBMM'deki siyasi liderlerle çay içen ancak partisine herhangi bir davette bulunmayan Erdoğan'ın tavrına ilişkin konuştu.

YRP lideri Fatih Erbakan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında 'çay daveti' hakkında değerlendirmede bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün TBMM'de düzenlenen resepsiyonun ardından Meclis'teki partilerin genel başkanlarını çaya davet etmesi ancak kendisine herhangi bir davette bulunmamasına yönelik, "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir ve bu olayın değerlendirilmesinin takdirini aziz milletimize bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-24-183434.png

"NOTER MAKAMI OLMAYIZ"

Erbakan, şöyle konuştu:

"Noter makamı olmayız, yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan nedeniyle dün TBMM'de düzenlenen resepsiyonun ardından TBMM'de bulunan partilerin genel başkanlarını çaya davet ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan görüşmeye çağrılmadı.

Erdoğan, resepsiyona katılan parti genel başkanlarıyla bir araya gelip çay içti. Erdoğan; Özgür Özel, Önder Aksakal ve Zekeriya Yapıcıoğlu ile sohbet etti. Resepsiyona katılamayan MHP lideri Devlet Bahçeli yerine ise partiyi temsilen TBMM Başkanvekili Celal Adan görüşmeye katıldı.