Ömer Çelik ekran başına davet etmişti! Erdoğan bugün neyi açıklayacak?

Ömer Çelik ekran başına davet etmişti! Erdoğan bugün neyi açıklayacak?

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti grubunda yapacağı tarihi konuşma için vatandaşları çarşamba günü için ekran başına çağırdı. Peki Erdoğan ne açıklayacak?

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hak ve özgürlüklerle ilgili açıklama yapacağını söyleyerek herkesi ekran başına davet etti.

Kulislerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kadınların kılık kıyafetini siyasetin tekelinden çıkarıyoruz” diyerek duyurduğu ve dün partisinin grup toplantısının ardından TBMM Başkanlığı’na sunulan yasa teklifine karşın, AKP'nin bu konuda benzer bir düzenleme önerisinde bulunabileceği hatta “anayasal güvenceye alma” teklifini gündeme getirebileceği iddiası konuşulurken, AKP'li kurmaylar ise “Sayın Erdoğan’ın açıklayacağı şey başörtüsünün de ötesinde bir şey” ifadesini kullandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, üç saatlik toplantıda, bugün Erdoğan tarafından açıklanması beklenen "anayasanın hak ve özgürlükler kısmı" ile ilgili yapılacak düzenlemelerin konuşulduğu öğrenildi.

AKP kurmayları, “Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı şey başörtüsünün de ötesinde bir şey” dedi.