AKP'li vekilden Erdoğan'a ilginç yanıt: Google'dan bulduk

AKP'li vekilden Erdoğan'a ilginç yanıt: Google'dan bulduk

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizli askerlik bedelinin çok bulan AKP'li vekile "Almanya’da asgari ücret 1.587 avro" dedi. Almanya'da asgari ücretin olmadığını duyunca, Grup Başkan Vekili Naci Bostancı'ya "Bu rakamı nereden buldunuz" diye sordu. Erdoğan, Bostancı'dan "Google'dan bulduk" yanıtını aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni askerlik kanun teklifindeki tereddütleri gidermek için yaptığı toplantıda ilginç bir olay yaşandı.

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, dövizli askerlik için belirlenen 5 bin avronun azaltılmasını istedi ve “Bedeli yüksek bulan Türk vatandaşlığından çıkabilir” dedi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Almanya'da asgari ücret 1.587 Euro… Dövizli askerlik bedeli yüksek değil” cevabını verdi. Yeneroğlu ise, Almanya'da asgari ücret uygulaması olmadığını belirterek, “Bu rakamı nereden aldınız efendim, öyle bir miktar yok” dedi.

Erdoğan bunun üzerine Grup Başkanı Naci Bostancı'ya dönerek, “Naci hoca bu rakamı nereden buldunuz?” deyince, Bostancı da “Google'dan bulduk” cevabını verdi.