Akşener sosyal medyadan Erdoğan'a sert çıktı

Akşener sosyal medyadan Erdoğan'a sert çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan'ın Sudan'daki adanın restorasyonuyla ilgili talebini sert dille eleştirirerek, "El alemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında" dedi. Akşener, "Yunanlar 'Sıkıysa gelin alın' dedi; çıt yok. Onlar suskun ama merak etme az kaldı; geliyoruz, sıkıysa sen verme!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan'ın Sudan'daki Sevakin Adası'nın restorasyonuyla ilgili talebine sert tepki gösterdi. Akşener, "El alemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında. Buna ne diyorsun?" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan'daki bir adanın restorasyonuyla ilgili sözlerine tepki gösteren Akşener, Genel İdare Kurulu üyesi emekli albay Ali Türkşen'in de yer aldığı bir görsel paylaşarak, şunları yazdı:

"Sudan’da bir ada varmış, Erdoğan 'Onu bize verin restore edelim' demiş. El âlemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında, bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yunanlar 'Sıkıysa gelin alın' dedi; çıt yok. Onlar suskun ama merak etme az kaldı; geliyoruz, sıkıysa sen verme!" 

İşte o paylaşım: