Ankara bugün 2'nci kez İzmir Marşı ile sallandı!

Ankara bugün 2'nci kez İzmir Marşı ile sallandı!

Bugün Ankara 2 kez İzmir Marşı'yla sallandı. Osmanlıspor, Göztepe karşılaşmasının öncesinde yüzlerce Göztepeli taraftar Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir önünde "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" yazılı dev pankartla fotoğraf çektirdi. Maçı 2-0 kazanan Göztepe taraftarları tribünde İzmir Marşı söyledi. Sosyal medyada ise Göztepe Twitter hesaplarından paylaşılan mesajlar çok konuşuldu. Twitter’da paylaşılan, “Bugün, Osmanlı Yıkıldı Cumhuriyet Kuruldu!” ve “Göztepe'mizden Osmanlıs

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Batıkent Meydan AVM önünde düzenlenen 'Haluk Levent Konseri'nde İzmir Marşı damga vurdu. Bugün saat 20.30’da gerçekleşen konserde, sevilen sanatçı birbirinden güzel şarkılarını Başkentliler için söyledi. Düzenlenen konsere binlerce vatandaş katılım gösterdi. 

"DEMOKRATİK, LAİK CUMHURİYETİ SONUNA KADAR YAŞATACAĞIZ"

Konser ile ilgili açıklamalarda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "30 Ağustos Zafer Bayramımız bu vesileyle bir kez daha kutlu olsun. Yenimahalle, Cumhuriyetin ilçesidir. Yaşasın Cumhuriyet! Mustafa Kemal Atatürk’ün bize çizdiği aydınlık yolda, O'nun kurduğu demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonuna kadar yaşatacağız!" dedi.

"KONSERİMİZE KATILAN TÜM YENİMAHALLELİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Haluk Levent'in sahneye çıktığı andan itibaren binlerce Yenimahalleli'nin arasında yerini alan başkan Yaşar, "Beklenen an geldi. Haluk Levent Batıkent'de sahnede. Binlerce Yenimahalleli ile seyrediyoruz. Konser, tüm coşkusuyla devam ediyor. Konserimize katılan tüm Yenimahallelilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
"YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA, YAŞA"

Konserin ardından açıklamalarına devam eden başkan Yaşar, Haluk Levent'i ağırladıkların büyük bir memnuniyet duyduklarının altını çizerek, "Yenimahalle'de büyük bir aileyiz. Cumhuriyetin sanatçısı Haluk Levent'i, Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle'de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Konserin sonunda hep birlikte söyledik. Yaşa Mustafa Kemal Paşa, yaşa!" ifadelerini kullandı. 

"SANATA VE SANATÇIYA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Sanata ve sanatçıya sahip çıktıklarını belirten Yaşar, "Günümüzde, artık ülkelerin gelişmişlikleri sadece ekonomik değerlerle değil, sanata ve sanatçıya verdikleri değerle de ölçülüyor. Sanatın; sınırları, engelleri, farklılıkları ortadan kaldıran birleştirici gücüne inanıyor; sanata ve sanatçıya sahip çıkıyoruz" şeklinde konuştu.