CHP, o büyükşehiri almak için harekete geçti!

CHP, o büyükşehiri almak için harekete geçti!

CHP Balıkesir ilçe başkanları Edremit'te toplandılar. Toplantıda birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kamil Saka, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimde Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazanmak istediklerini belirtti.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın evsahipliğinde bir araya gelen CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ve CHP Balıkesir ilçe başkanları ülke gündemi başta olmak üzere Balıkesir'in yerel gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

BAŞKAN KAMİL SAKA: HEDEFİMİZ GÜÇLÜ 2019 OLACAK!

Medyahd'nin haberine göre; Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın yaptığı kısa değerlendirmede; ''Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm üyelerimizle ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımızla birlikte beraberce çalışarak, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimde önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazanmak ve ilçe belediyelerindeki başarılarımızı arttırmak, ardından ise genel seçimlerde AKP zihniyetini göndererek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ülkenin başına geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

CHP İL BAŞKANI ENDER BİÇKİ: BÜYÜKŞEHİR'E CHP'Lİ BAŞKAN GETİRECEĞİZ!

Başkan Biçki yaptığı açıklamada; 2 yıllık görev süremizde 15'incisini düzenlediğimiz ilçe Başkanları toplantımızı Edremit ilçemizde yapıyoruz. İlçe başkanlarımla 2 yıllık sürede birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Partimizdeki kongre sürecini birlik ve bütünlük içerinde gerçekleştirerek 2019 yılında yapılacak olan seçimlere güçlü bir şekilde sahada olacağımızı belirtmek istiyorum. Sevgili Başkanlarıma bu sürede yaptıkları çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı örgütüm adına teşekkür ediyorum. Hedefimiz 2019'da Balıkesir'e Cumhuriyet Halk Partili bir Büyükşehir Belediye Başkanını getirmek olacak.