CHP’den vatandaşa 3 önemli seçim çağrısı

CHP’den vatandaşa 3 önemli seçim çağrısı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk Arenası'nda seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı’nın, 50 bin kişilik avukat ordusunu hazırda tuttuğunu, sandık güvenliğiyle ilgili bütün önlemlerin alındığını bildiren Özel, vatandaşlara 3 önemli çağrıda bulundu.

Uğur Dündar'ın sunduğu ‘Halk Arenası'na katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sandık güvenliğiyle ilgili ciddi önlemlerin alındığını, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı’nın 50 bin kişilik avukat ordusunu hazırda tuttuğunu, YSK konusunda tedbirin en üst seviyede olduğunu ifade eden Özel, şunları kaydetti:

ANA TRAFOYA KAPLAN SOKTULAR

“Biz geçtiğimiz seçimde trafoya kedi sokmasınlar diye bakıyorduk. Ne yaptılar, ana trafoya (YSK’ya) kaplan soktular. YSK konusunda tedbiri en üst seviyede alıyoruz. Buradan açıklıyorum; Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı, 50 bin kişilik avukat ordusunu hazırda tutuyor. Baskın seçime rağmen bütün arkadaşlarımız büyük bir özveriyle hazırlandılar. Teknik, insani alt yapımız hazır ama hala daha desteğe ihtiyacımız var. O konuda çağrımız 81 ilimize; oyunuzu kullanmada 3 tane görev bekliyor sizi. 1- Kararsızları gözünden tanıyıp onu ikna etmek. 2- Oyumuzu kullanmak ve Muharrem İnce’ye o oyu vermek. 3-Attığın oya, namusuna sahip çıkar gibi sahip çıkmak.”