CHP’nin adayı yarın açıklanıyor…YURT dakika dakika izleyecek

CHP’nin adayı yarın açıklanıyor…YURT dakika dakika izleyecek

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek ‘coşkulu’ törenle açıklanacak. YURT İnternet Yayın Yönetmeni Cihan Güner ile editörler Sibel Hekimoğlu ve Barış Can’la töreni aktaracak.

CHP’nin merakla beklenen Cumhurbaşkanı adayı, yarın sabah Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek törenle açıklanacak. 

YURT İnternet Sitesi, töreni dakika dakika aktaracak. İnternet Yayın Yönetmeni Cihan Güner ile editörler Sibel Hekimoğlu ve Barış Can, yurttaşlara katılım çağrısının da yapıldığı törendeki gelişmeleri bütün yönleriyle aktaracak.

Edinilen bilgiye göre salonda cumhurbaşkanı adayı ile ilgili bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirilecek. Törende Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin temel sorunlarına dikkat çekerek, tek adam rejimi ile parlamenter demokrasinin oylanacağını vurgulaması bekleniyor. Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı adayının isminin açıklayacağı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı adayının da CHP’nin seçim bildirgesine paralel bir manifesto ile kuvvetler ayrılığı ve güçlü parlamenter sistem vurgusu olacak, ayrıca vaatlerini sıralayacak bir konuşma yapması öngörülüyor.