Dayak yiyen Akitçi provokatörü ilk o savundu

Dayak yiyen Akitçi provokatörü ilk o savundu

Mustafa Kemal'in ordusuna 'eşek' benzetmesinde bulunan Akitçi provokatöre saldırının ardından AKP'den ilk açıklama geldi.

AKP Milletvekili Mehmet Metiner, yandaş Akit'e konuşarak  “Murat Alan’a yapılan saldırıyı kınıyorum. Kendilerini ceza verme mercii olarak gören saldırgan zihniyeti lanetliyorum” diyerek, Akitçi provokatöre sahip çıktı. 

"SALDIRI ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Mehmet Metiner, Murat Alan'a yönelik saldırıdan muhalif basını sorumlu tutarak, “Murat Alan bir gazeteci. Üslubunu beğenirsiniz beğenmezsiniz, söylediklerine katılırsınız katılmazsınız o ayrı bir konu. Lakin bir gazetecinin sırf üslubundan ve dediklerinden dolayı saldırıya uğraması asla kabul edilemez.” şeklinde konuştu.

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu eylemi şiddetle kınıyorum. Daha önce başka gazeteci arkadaşlara da benzer saldırı girişimleri oldu. Tümünü kınıyorum. Hangi gerekçeyle olursa olsun bu tür saldırıları haklı ve mazur gösterenler yanlış yoldadırlar. Gazeteci arkadaşlarımızı eleştirinin ötesine varan linç ve hedef gösterme gibi davranışların odağına yerleştirenleri de kınıyorum. Kendilerini ceza verme mercii olarak gören saldırgan zihniyeti lanetliyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”