Eliaçık: Kayseriyi parsel parsel FETÖ'ye satan ben miyim!

Eliaçık: Kayseriyi parsel parsel FETÖ'ye satan ben miyim!

Kayseri Kitap Fuarı’nda saldırıya uğrayan İlahiyatçı-yazar İhsan Eliaçık, saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  Eliaçık, Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e seslenerek, "Fuar sizin babanızın çiftliği mi? Kayseriyi parsel parsel fetöye satan ben miyim Ey Belediye Başkanı?" dedi. Eliaçık yaşananlar hakkında da bilgi verdi.

İlahiyatçı-yazar İhsan Eliaçık, Kayseri Kitap Fuarı'na girmek üzereyken saldırıya uğradı. Kalabalık bir grup, Eliaçık'ın Kayseri'den ayrılmasını isteyerek Eliaçık'a hakaretlerde bulundu. Daha sonra Belediye, Eliaçık’ı “provakatörlükle” suçladı. Akşam saatlerinde resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan İhsan Eliaçık, belediyeye çok sert yüklendi.

"DİNSİZ, İMANSIZ DIŞARI BÖĞÜRTÜLERİ..."

İhsan Eliaçık şunları söyledi:

“Bügün memleketim Kayseri’de 20 yıl önce 28 Şubat zülmüne karşı haykırdığım yerde “dinsiz, imansız dışarı” böğürtüleri ile karşılaştım.

"BELEDİYE BAŞKANI SORUMLUDUR"

Kayseri Kitap Fuarı’nda bugün olanlardan Belediye Başkanı sorumludur. Serseri bir guruhla fuar kapısında terör estirdi ve haddini aştı.

"KAYSERİYİ FETÖ'YE PARSEL PARSEL SATAN BEN MİYİM?"

Ben ne yaptımda fuara almıyorsunuz? Fuar sizin babanızın çiftliği mi? Kayseriyi parsel parsel fetöye satan ben miyim Ey Belediye Başkanı? Fuarın kapısına tek başıma evet tek başıma geldim. Nasıl fuara ben saldırmış ve provakasyon çıkarmış oluyorum şaşkın.

"KENDİLERİNİ REZİL ETTİLER!"

Bugün Kayseri Kitap Fuarı kapısında olanlar güç ellerine geçince nasıl firavunlaştıklarının açık havada teşhiridir. Fuar’da 30-40 kişilik belediye güdümlü serseri guruh fuara gelen halktan tepki gördü. Kendilerini rezil ettiler.

"OKURLARA DA SALDIRDILAR"

Niye bu adamı destekliyorsunuz diye okurlara da saldırdılar. Çatışma çıkmasın, benim yüzümden kimsenin burnu kanamasın oradan ayrıldım."