Emniyet Genel Müdürü istifa etti

Emniyet Genel Müdürü istifa etti

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok görevinden istifa ederek AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Bugün ayrıca Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Batman Vali Yardımcısı Mekan Çeviren milletvekilli aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok milletvekili aday adaylığı için istifasını verdi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz da istifa etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etti.

Bu arada Ankara'dan da şu ana kadar en üst düzeyde ilk istifa haberi TRT'den geldi. Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya görevinden istifa ederek AK Parti'den Eskişehir milletvekili aday adayı oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Selim Bağlı da istifa ediyor. Bağlı'nın Gaziantep'ten milletvekili olmak istediği ancak AK Parti yönetiminin kendisine Şanlıurfa'yı önerdiği belirtiliyor. En son gelen sürpriz istifa haberine göre, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.