Erdoğan'a 'racon kesmedi, ayar verdi'

Erdoğan'a 'racon kesmedi, ayar verdi'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Racon kesilecekse bizzat ben keserim” sözlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever twitter hesabından tepki gösterdi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever Kasımpaşa'dan mahalleden abisi olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Racon kesilecekse bizzat ben keserim” sözlerine twiiter hesabından tepki gösterdi.

ERDOĞAN'A KASIMPAŞALI ABİ CEVABI

Gülsever açıklamasında 'eski Türkiye' ile 'yeni Türkiye'yi kıyasladı. 'Yeni Türkiye'de mafyalar siyaset konuşurken, siyasetçiler de mafya gibi konuşuyor!' diyen Gülsever "Hak, hukuk, adalet istemine racon kesilmez!" ifadelerini kullandı.

CHP'nin ağır ismi, CHP İstanbul teşkilatına yıllarını vermiş Ertuğrul Gülsever, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Kasımpaşa'da büyümüş, Erdoğan'ı çocukluğundan tanıyan bir isim olarak biliniyor.

Ertuğrul Gülsever'in tweeti şu şekilde:

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da AKP İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, kimi köşe yazarlarının kendisi adına ayar vermeye çalıştığını belirterek, "Burada bir kez daha açık ve net olarak ifade ediyorum. Benim milletimle partimle paylaşacağım bir düşünce, bir teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim bu da böyle biline" dedi.