İmamoğlu'ndan 'Binali Yıldırım'a protesto' yorumu

İmamoğlu'ndan 'Binali Yıldırım'a protesto' yorumu

Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın Yeniden Doğuş operasını izlemeye gittiği sırada protesto edilmesi hakkında "Keşke yalnızca alkışlasaydılar" dedi.

31 Mart Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak YSK tarafından mazbatası gasp edilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran Seçimlerinde yeniden rakibi olacak Binali Yıldırım'ın protesto edilmesi hakkında konuştu.

Binali Yıldırım, Yeniden Doğuş operasını izemeye gittiği sırada seyircilerin "Her şey çok güzel olacak" sloganlarıyla protesto edilmişti.

Bugün cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın protesto edilmesi hakkında "Keşke sadece alkışlasalardı. Bu tür kutuplaşmaları ben seven birisi değilim. Her yerde nezaketi arayan birisiyim. Toplumun kutuplaşması hepimizi üzüyor. Bazen kötü şeyler oluyor kimse bunu sahiplenmiyor, bir geçmiş olsun demekten imtina ediyor. Bu tür hususlar, bazen sevinci, üzüntüyü paylaşmak tolumun geleneğinde var. Dediğim gibi keşke sadece alkışlasaydılar" dedi.