IŞİD'li teröristin üstü niye aranmaz? Niye kelepçe takılmaz!

IŞİD'li teröristin üstü niye aranmaz? Niye kelepçe takılmaz!

İstanbul'da gözaltına alınan IŞİD'li Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra yanında bulunan bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. IŞİD'li terörist vurularak öldürülürken polis memuru Sinan Acar kaldırıldığı hastanede şehit oldu. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, gazeteci Adnan Bulut ve Mustafa Hoş twitter'dan tepki gösterdi

Yapılan incelemelerde olayın bir ihmal sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Sağlık kontrolüne götürülen teröristin detaylı üst araması yapılmadığı ve üzerinde bıçak bulunduğu belirlendi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce bir polisin şehit edildiği olay hakkında sosyal medya platformu Twitter üzerinden sitemde bulundu.

İnce: ''İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şehit olan polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. IŞİD'li teröristin üstü niye aranmaz, niye kelepçe takılmaz'' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Adnan Bulut  Sinan Acar'ın şehit edildiği olay hakkında, ''Biz ergenekondan alınınca çorap çıkartılıp ayak parmak aralarımıza bakılmıştı.IŞİD olunca (alnı secde gördüğü için) bakılmıyor mu?'' diyerek tepki gösterdi.

Diğer yandan gazeteci Mustafa Hoş ise şu ifadeleri kullandı: ''Berkin'in annesi Gülsüm Elvan'a kırık koluna rağmen ters kelepçe takıldı.IŞİD teröristi emniyetin içinde bıçakla polisi ağır yaralıyor''