İzmir'den Adalet Yürüyüşü'ne tam destek

İzmir'den Adalet Yürüyüşü'ne tam destek

Yürüyüşe ise İzmir’den yoğun katılım var. Partinin İzmir milletvekilleri dışında, PM Üyeleri, YDK üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere CHP'li vekiller, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile diğer ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer yürüyüşe adeta akın etti.

Özgür TUĞRUL
YURT Gazetesi


BAŞKAN SOYER TÜM ENERJİSİYLE YÜRÜYOR
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer büyük Maltepe mitingi öncesi Adalet Yürüyüşü'nün son gününde enerjik görüntüsüyle dikkat çekti.

 LEVENT PİRİŞTİNA DA MALTEPE YOLUNDA
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yürüyüşün son gününde de en ön safta yerini alarak yürüyüşüne devam ediyor.Piriştina "Milyonların dilinde tek bir sözcük var.. "ADALET" Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve onbinlerle beraber Maltepe'ye ilerliyoruz." dedi.

 MEHMET ALİ ÇALKAYA'DAN YÜRÜYÜŞE TAM DESTEK
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yürüyüşte en ön saflarda.

SELVİTOPU YÜRÜYÜŞÜ AĞBABA'YLA BİRLİKTE TAMAMLADI
Tarihi Adalet Yürüyüşü'nde dün yirmi üçüncü gün geride kalırken Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yürüyüşe daha önce verdiği destek gibi yine kortejdeki yerini aldı.

POLAT YÜRÜYÜŞTE
Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Mahir Polat'ta yürüyüşü neredeyse başından beri takip edelerden.

YAKLAŞIK 500 OTOBÜS 
Öte yandan İstanbul Maltepe’de Pazar günü saat 18:00’de yapılacak ‘Adalet Mitingi’ne İzmir’den de yoğun katılım olacak.CHP İzmir İl Örgütü, İstanbul’a yaklaşık 500 otobüsle gidecek. Otobüsler 50’şer kişilik olacak.

Otobüsler ilçelerden Cumartesi akşamı saat 23:00 ile 01:00 arası hareket edecek. Bir çok partili de kendi özel araçlarıyla İstanbul’a gidecek. CHP İzmir İl Örgütüyle birlikte çok sayıda STK temsilcisi de İzmir’den mitinge gidecek.

35 ve ADALET YAZILI TİŞÖRTLER
İzmir’den giden partililer için sırtında İzmir’in plakası olan ‘35’ ön tarafında ise ‘adalet’ yazılı tişörtler hazırlandı. İzmir’den İstanbul’a gidenler '35' yazılı tişörtle toplu bir şekilde miting alanında yer alacak. Partililer ayrıca beyaz şapka takacak.

GÜVEN İSTANBUL'A GİTTİ
CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven bir gün önceden İstanbul’a gitti. Güven son gün yürüyüşünde yer alacak.
Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüş 9 Temmuz 18.00’da Maltepe’de yapılacak olan büyük mitingle final yapacak. Diğer yandan miting öncesi İzmir’de de hazırlıklar son aşamaya geldi. İzmir’den 500 otobüsle yola çıkılması ve en az 20 bin kişinin katılması hedefleniyor.