İzmir dün gece karıştı

İzmir dün gece karıştı

İzmir'in Konak ilçesinde dün gece dehşet anları yaşandı!

Annesinin evine ziyarete giden polis memuru Şenol Gültekin, sokaktan gelen silah sesleri üzerine dışarı çıkarak kavgaya müdahale etmek istedi. Polis memuru Gültekin, bu sırada Ş.D. adlı bir kadın tarafından 4 yerinden bıçaklandı. Polis memuru kendisini savunmak için Ş.D.'ye ateş etti. Polis memuru Gültekin'in hayati tehlikesi bulunurken, Ş.D. de hastaneye kaldırıldı.

İstirahatli olduğu sırada Küçükada Mahallesi'ndeki annesinin evine ziyarete gelen polis memuru Şenol Gültekin, yakındaki bir sokaktan kavga sesi duydu.

4 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Kavganın yanı sıra silah sesleri de duyan Gültekin, evden çıkıp olay yerine doğru gitti. Olaya müdahale eden Gültekin, bu sırada kavganın taraflarından Ş.D. (25) adlı kadın tarafından vücudunun 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan polis memuru kendisini savunmak için yanında bulunan silahla Ş.D'ye doğru ateş etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polis memuru, 112 Acil Servis ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine, karnından vurulan Ş.D. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Gültekin'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, silah kullandığı iddia edilen A.M'yi yakalamak için çalışma başlattı.