Kılıçdaroğlu: Öğretmenlere 24 Kasım'da ikramiye vereceğiz

Kılıçdaroğlu: Öğretmenlere 24 Kasım'da ikramiye vereceğiz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı videonun açıklamasında, ''Öğretmenlere 24 Kasım'da birer maaş ikramiye vereceğiz. CHP iktidarında her okul nitelikli olacak'' dedi

Kemal Kılıçdaroğlu resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, ''CHP iktidarında her okul nitelikli olacak. Atama bekleyen 180 bin öğretmeni göreve atayıp birleştirilmiş sınıf ayıbını ortadan kaldıracağız. Hiçbir öğretmen yoksulluk sınırının altında maaş almayacak. Öğretmenlere 24 Kasım’da birer maaş ikramiye vereceğiz. Birlik beraberlik içerisinde eşit yurttaşlar olacağız. Bu işin çözüm yeri de TBMM olacak. Her şey şeffaf olacak. Topluma her aşamada bilgi verilecek. Tek kural demokrasi! Kanunlar önünde eşitlik olacak'' açıklamalarında bulundu. '' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, ''Halkın partisi CHP halkımıza söz veriyor: İran, Irak ve Suriye ile bir araya gelip Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı’nı kuruyoruz. Dört komşu kafa kafaya verip bölgenin kaderini kendimiz belirliyoruz'' açıklamalarında bulundu.

İşte o paylaşımlar: