'Melih Gökçek birlikte çalıştığı personelle vedalaştı'

'Melih Gökçek birlikte çalıştığı personelle vedalaştı'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği söylenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi. Masalarda veda konuşmaları yapıldığı bildirildi.

Gökçek'in yerine geçecek isim olarak ise eski Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın konuşulduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sırbistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere, “Sayın Gökçek ile biz, Külliyemizin hemen karşısında, biliyorsunuz, 15 Temmuz Şehitler Abidesi’nin mekânının yan tarafında bir müze ve otopark projesi olayı vardı. Ne oldu vesaire diye, bu konuyla alakalı kendisini bir çağıralım dedik. Bu vesileyle o konulara da, yani sizin ifade ettiğiniz konulara da girme durumu oldu. Bunları aramızda konuştuk, görüştük. Daha önce de söylediğim gibi olay sadece Melih Bey’in şahsında olan şeyler değildir” diyerek istifa konusunun konuşulduğunu açıklamıştı.

Gökçek ise Saray'daki görüşmede istifanın konuşulmadığını söyleyerek iddiaları reddetmişti.