Muharrem İnce’den Onursal Adıgüzel'e yanıt: Program çöktü

Muharrem İnce’den Onursal Adıgüzel'e yanıt: Program çöktü

Kurultay toplanmazsa partiye çok büyük kötülük olacağını belirten Muharrem İnce, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel’e canlı yayında ‘Aldığınız program çöktü’ diye seslendi.

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Halk TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Kurultayın toplanmaması halinde partiye çok büyük kötülük olacağını öne süren İnce, “Hepimiz seçimin ikinci tura kalacağını düşünüyorduk. YSK'nın bizi rahatsız edecek bir karar aldı mı diye sorduğumda olmadığını söylediler. Avukatları oraya çağırmanın anlamı yoktu. 16 Nisan'da olduğu gibi bir şey yapılmadı.  Sandıklardan gelen bilgiler, bana değil, partiye gelir. Seçim ikinci tura kaldığını söylüyor ve ben ondan duyuyorum. Benim açıklayacak bir şey yok. Milletin önüne nasıl çıkayım. CHP'den sağlıklı sonuçlar gelmiyordu. Yerlerde mi sürünseydi parti?" dedi.

Koltuk derdinde olmadığını, Türkiye'nin kaderinin 1250 kişinin elinde olduğunu belirten İnce, ”Sakın  Kılıçdaroğlu'nu, İnce'yi dinlemeyin” diye seslendi.

ONURSAL ADIGÜZEL’E CANLI YAYINDA YANIT

Muharrem İnce, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel’e ise “Onursal, aldığınız program çöktü, bunları buradan tartışamaya gerek yok" diye seslendi.