Metro Turizm şoförü otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı

Metro Turizm şoförü otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı

Geçtiğimiz sene uyuyan bir kadın yolcunun üzerine mastürbasyon yapan muavvin ile gündeme gelen ve skandallardan adı eksik olmayan Türkiye'nin en büyük ulaşım şirketlerinden biri olan Metro Turizm'de bu kez direksiyon başında mastürbasyon yapan şoför kameralara yakalandı.

Adı cinsel saldırı ve yolcuların darp edilmesi gibi skandallarla anılan Metro Turizm'e ait bir otobüsün şoförünün yaptığı rezalet, tanık olanlara "pes" dedirtti.

Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde park halindeki otobüste direksiyon başında oturan Metro Turizm şoförünün telefonla konuşarak dışarıdan da bakıldığında görülecek şekilde mastürbasyon yaptığı kaydediliyor.

Metro Turizm daha önce de uyuyan uyuyan kadın yolcunun üzerine mastürbasyon yapan muavvin, uyuyan kadın yolcunun fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak uygunsuz yorumlarda bulunan muavvin, hamile kadın yolcuyu darp eden muavvin gibi skandallarla sıkça gündeme gelmişti. AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ise skandalların ardından son ana kadar medyayı suçlamış, ardından kısa bir özür mesajı yayınlamış, gereğinin yapılacağını ifade etmişti.(kent34)