Başı büyük dertte!

Başı büyük dertte!

Gao Qian 'En Güzel Kalçalı Kadın' yarışmasını birinci olarak bitirdi. Qian, verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı detaylar paylaştı.

Geride bıraktığımız haftalarda, Çin'in Shenyang kentinde düzenlenen ‘En Güzel Kalçalı Kadın’ yarışmasında birinci olan ve ‘Bayan Popo' unvanını kazanan 19 yaşındaki Gao Qian, dikkat çekici kalçası nedeniyle tayt giyip sokağa çıkamadığını söyledi. Shenyang şehrindeki bir AVM'de düzenlenen yarışmada birinci olan 19 yaşındaki Gao Qian, ‘Bayan Popo' unvanını aldı. Ancak Qian, Daily Mail'e yaptığı açıklamada, sahip olduğu vücut hatlarının hayatında bazı zorluklara yol açtığını, sokakta tayt giyemediğini ve insanların tayt giydiği zaman etrafına toplanıp bakışlarını kalçasına çevirdiği ifade etti.

'Benim yüzümden tartıştılar'

Qian, ayrıca bir keresinde sokaktayken, bir erkeğin, kız arkadaşının yanında kalçası hakkında övgülerde bulunması nedeniyle, gözleri önünde tartıştıklarını ve bu nedenle çok utandığını söyledi.

'6 saatlik çalışma'

Qian, bu vücuda nasıl kavuştuğu hakkında da bilgiler verdi. Spor tutkunu olan Qian, ölçülerini korumak için günde 6 saat squat (çömelip ayağa kalkılarak yapılan egzersiz hareketi) yaptığını söyledi. Qian “Sonuçlardan çok memnunum, ne kadar zorlaşırsa zorlaşsın egzersiz yapmaya devam edeceğim” dedi.