Bengü, festivale damgasını vurdu!

Bengü, festivale damgasını vurdu!

18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Bengü, birbirinden güzel şarkılarıyla festivalin renk katarken, Büyükçekmecelilerden yoğun ilgi gördü.

Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali 64 ülkeden 1360 sanat elçisinin katılımıyla bu yıl çok daha renkli coşkulu.    

10 binden fazla kişi dinledi

Festivalin halk konserleri bölümünde sahne alan Bengü, Kültürpark ve Kemal Sunal Amfi Tiyatro’yu dolduran yaklaşık 10 bin kişiye muhteşem bir konser verdi. Sevilen şarkılarını amfi tiyatroyu dolduran binlerce kişiyle birlikte söyleyen Bengü, zaman zaman da sahne şovlarıyla dinleyicilerini coşturdu.   

“Son derece mutluyuz”

Konser sonunda sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Türk Folklor Kurumu Başkanı Gürhan Ozanoğlu sevilen sanatçıya çiçek ve Büyükçekmece’nin simgesi olan tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nün bir maketini takdim ettiler. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmecelilerin konsere çok büyük ilgi gösterdiklerini belirterek; “18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sizi ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Büyükçekmecemize çok özel bir gece yaşattınız. Sizi en kısa tekrar Büyükçekmece’de ağırlamayı isteriz” diye konuştu.