Hülya Avşar'dan tepki çeken sözlerine açıklama

Hülya Avşar'dan tepki çeken sözlerine açıklama

'Ben şeyciyim... Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın...' sözleriyle büyük tepki çeken Hülya Avşar, sözlerini geri almayacağını açıkladı. 

Mehmet Aslantuğ ile yaptığı programda söylediği, “Ben şeyciyim... Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın...” sözleri nedeniyle tepki çeken Hülya Avşar, ifadelerinin arkasında olduğunu söyledi.

Hürriyet'ten Ertuğrul Özkök'e konuşan Avşar, “Kadının evde yapması gereken şeyler var. Çocuğuna bakacak, evde yemeği yapacak. Bunu iki işi birden beceremiyoruz. Bak bunu ben de beceremedim. Ayrılıklarım bu yüzden oldu. Boşanmaların çoğu bu yüzden oluyor" derken, Ortadan cımbızla çekip almışlar, onun üzerinden TT olma numaraları çekiliyor, sosyal medya infazları yapılıyor...” dedi.

Özkök'ün "Yazabilir miyim bunları?" sorusu üzerine ise Avşar, “Yaz ama sakın ‘Hülya lafını geri aldı’ falan deme. Ben söylediğim sözün arkasındayım. Ve o cımbız çetesi ne derse desin, konuşmamın tamamında söylediklerime sadığım ve arkasında duruyorum" ifadelerini kullandı.