Kızılcık Şerbeti'ndeki seks sahnesi olay oldu! İşte fiyatı

Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanan aldatma sahnesinin ardından o sahne için ne kadar para ödendiği de ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti'ndeki yatakta basılma sahnesinde figüranın maaşı gündem oldu. 

Dizinin son bölüm fragmanında Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne çok konuşuldu. Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret de ortaya çıktı. Aldatma sahnesinde rol alan figüranın aldığı ücret şoke etti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

UMUT'UN YATAKTA BASILMA SAHNESİNİN FİGÜRANININ MAAŞI BELLİ OLDU

Bu akşam yayımlanacak olan yeni bölümde, Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alacak figüranın maaşı öğrenildi. 

Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüran ilanında şu ifadeler yer alıyor:

"25-35 yaş/ Umut'la barda tanışıp kendine içki ısmarlatıyor, bölüm finalinde kız Umut'la sevişirken Nursema geliyor ve aralık kapıdan gözüküyor. Bölüm finali veriyoruz. İç çamaşırı gibi olan gecelik olacak üstünde ve öpüşme göreceğiz gibi, fakat ulusal kanal olduğundan zaten çok uzun uzun göremeyeceğiz bilgisi geldi. Bütçe olarak da 8 bin TL nakit verildi."