Survivor son bölümde kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

Survivor son bölümde kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununda iki takım da birer oyun kazanıp birer oyun kaybedince aday sayısı çoğaldı. Gönüllüler takımı 3, Ünlüler takımı 2 isim belirledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplu SMS oylamasından en az oy alan isim adaya veda edecek. Peki Survivor son bölüm eleme adayları kimler? Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim...

Survivor son bölümlerde eleme potasına Gönüllüler takımından Yağmur, Murat, Birsen; Ünlüler takımından Elif ve Yiğit çıktı. Birleşmeye doğru giderken elenecek isim merak ediliyor. Tüm zamanların en zor şartlarında yarışan profesyonel sporcular izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıyor. Peki Survivor son bölümde kim elendi? İşte Survivor ada konseyinden ayrıntılar…

SURVİVOR SON BÖLÜMDE ELENEN İSİM: YİĞİT

Acun: Biraz sonra bir yarışmacı veda edecek. 5 aday var. Sonuçlar birazdan iletilecek. Önce 5 aday ile konuşacağım. Birleşme haftasına gidiyoruz.

Yağmur: Konsey gelmeden önce de enerjik günler geçiriyorum. Bu Survivor’ın kuralı. Belki kalırım belki giderim. Hem mutluyum hem de bir üzüntü var içimde hayırlısı olsun.

Murat: Burası Survivor bir şekild potaya gireceksiniz. Takımından birinin gitmeme ihtimalini düşünüyorum. Ben gidersem aklım burada çok kalacak. Kimse gitmek istemiyordur. Hayırlısı olsun.

Birsen: Bugün hiçbir şey yok gibi oynadık. Benim için çok heyecan verici. 4.kez potadayım. Umarım bizim takımdan kimse gitmez.

Elif: Survivor’ın çok zor bir yer olduğunu biliyoruz. Özellikle burada oturmak. Potada olmamızın hiçbir önemi yoktu. Oyuna çıkınca potayı unutmuştuk.

Yiğit: Aday çıkmak tatsız bir durum. Mücadelemi her zaman veriyorum. Artık sonuçlar önünüzde diyecek bir şey yok.

Acun: Performanslarla ilgili açıklama yapacağım. Cumali ayrıldı bir oyunun ardından kaybetmeye başladınız. Takımda ciddi bir sorun var gibi görünüyor. Bu iki takım denk mi?

Sema: Son oyunda biz her topta bir kez devirirken onlar daha çok devirdi. İki takım denk ama atışlarda çok başarısısız. Final yapamıyoruz. Eşit olduğumuza inanıyorum.

Ümit: Bizim çöküşümüz iletişim oyununda başladı. O günden beri kendimize gelemedik. İnanılmaz bir çıkış yaptılar. Şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Takımlar arasında eşitlik var. Biz yaklaşık 14 gündür yerde yatıyoruz. Yatağı görünce hepimiz uyuduk biz dinlenemiyormuşuz. Çok sakatlık yaşadık.

Acun: Şunu net hissettim yemek yeme Survivor’ın anahtarıymış. Sayısal azalmalar takımı güçlü hale getiremedi ve alabora oldu. Cumali gidince bir anda toparladılar. Siz eksilmenize rağmen toparlayamadınız. Bir yerde döndüremezsiniz çok ciddi sıkıntı oluyor. İnanç, motivasyon kayboluyor. Ödüllerin ne kadar önemli olduğu ortada. Mustafa Kemal sen Anıl’ı neden itiyorsun?

Mustafa Kemal: Anıl bir an karşıma çıktı vurdum sonra özür diledim. Çarptım yanlışlıkla. Vücut olarak çarptım diye düşünüyorum. Elimle istemedim. Anında özür diledim. Sinir haliyle yükseldiysem özür diliyorum. Bir an sevinç ile karambole oldu.

Acun: Çok zor bir Survivor yaşadığınızı söylemiştim. Müjde vermek istiyorum. Survivor tarihinde hiç verilmemiş bir ödül verilecek? Bana göre en büyük ödül. Sonuna kadar hak ediyorsunuz. Size sürprizler hazırlıyoruz. Hiçbir Survivor’da olmamış bir ödülü vereceğiz. Çok fazla beklemeyeceksiniz. Performanslara gelelim. Kazananlara enerji veren cevizli, havuçlu kek ve limonata verilecek. Erkeklerde birinci Hakan, ikinci Mustafa Kemal. Kadınlarda Birsen, Damla. Sıra geldi kim veda edecek?

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim: YİĞİT

Yiğit:  Daha önce de söyledim beni bu güzel takıma layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Çok güçlü bir takım. Çok iyi bir sezondu. Son zamanlarda çok sıkıntılar yaşadık. Ailem için gelmiştim. Hedeflerim vardı. Bu hedefler için potadan çıkmak gerekiyor. Çıkamadım. Bir hatam olduysa özür dilerim. Herkes hakkını helal etsin. Hayırlısı.