Tuğba Erkoçlar hamile mi?

Tuğba Erkoçlar hamile mi?

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Tuğba Erkoçlar'ın aldığı kilolar gözden kaçmadı. Akıllara 'Tuğba Erkoçlar hamile mi?' sorusu geldi.

Dört yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olmayı seçen oyuncu Rüzgar Erkoçlar, mesleki anlamda zor günler geçirmiş, bir dönem pastanede garson olarak çalışmıştı.

Sıkıntılı günleri geride bırakan Erkoçlar, hem iş hayatında hem hem de özel hayatında mutluluğu yakalamıştı. Erkoçlar, geçen sene eylül ayında nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girmişti.

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, geçtiğimiz gece Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Tuğba Erkoçlar hamile mi?

Ödül törenine katılanlar arasında Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Erkoçlar da vardı. Tuğba Erkoçlar'ın aldığı kilolar gözden kaçmazken, akıllara 'Rüzgar Erkoçlar baba mı oluyor?' sorusunu getirdi.

Tuğba Erkoçlar hamile mi?

"BABA OLABİLİYORUM"

Erkoçlar, Hülya Avşar'ın programına katılmış baba olup olamayacağı ile ilgili bir soruya, "Çocuğum olabiliyor. Olabilirliği olmayan bir şeyi Allah yaratmaz. Herhalde bu benim sınavım. Bir ilaç bunu yapabilir mi? Demek ki hazırmışım. Tabii ki çocuk istiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İMKANSIZ DEĞİL!

ÇÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Yavuz, İHA'ya yaptığı açıklamada, konuyla ilgili şunları söylemişti:
"Kadının operasyonla erkek olması halinde çocuk sahibi olması çok zor. Ama arada bazı doğuştan olgular var. Hem erkeklik organı hem de kadınlık organına sahip hastalar var. Çocukluk yaşından itibaren takip edilen ve belli bir yaştan sonra hangi cinsiyette olacağına karar verilen kişilerde sperm gelme şansı olabiliyor. Kadın olup da doğuştan cinsel organı olmayan hastalarımız var. Bu hastalarımızda rahim ve yumurtalıkların olup olmaması çok önemli. Eğer bunlar yoksa onların da çocuk sahibi olmasına imkan yok. Ama bazı hastalarımızda rahim var, yumurtalık var ama dış genital organlar yok. İşte biz bu organların oluşmasını sağlıyoruz. Böylelikle hastaların çocuk sahibi olmaları için imkan doğuyor. Bu tür vakalar ile karşılaştık ve bizim bu ameliyatları gerçekleştirdikten sonra çocuk sahibi olan hastalarımız var."