Ünlü astrolog tarih vererek o burçlara ellerini çabuk tutmasını söyledi!

Ünlü astrolog tarih vererek o burçlara ellerini çabuk tutmasını söyledi!

Astrolog Dinçer Güner tarih vererek o burçlara seslendi. Bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayan Güner, önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü astrolog Dinçer Güner ev sahibi olmak isteyenleri harekete geçmeye çağırdı ve ev almak için o tarihi işaret etti.

3594616-46.webp

Dinçer Güner, günlük burç yorumlarında önemli ipuçları verdi. Bugün Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Peki, 12 burç bu olaydan ne şekilde etkilenecek? Astrolog Dinçer Güner, bu konuda yorumlarını paylaştı.

daily-horoscope-2023-11-16791187313x2.jpg

"EV ALMAK, SATMAK, KİRALAMAK İÇİN GÜZEL BİR GÜN"

Astrolog Dinçer Güner X sosyal medya platformundan "Tatil sonrası ilk gün” başlığıyla paylaştığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün AY tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek

Duyguların en yoğun yaşanabileceği zamanlardır. Aidiyet ihtiyacımız artar, geçmişe duyulan özlem artar, eski konular sık sık gündeme gelebilir. Milliyetçi duygular yükselir. Eve ait yarım kalan işlerle ilgilenmek için en güzel günlerden biridir. Aile ile ilgili önemli konuları halletmek, açıklığa kavuşturmak, aileden izin almak, barışmak için güzel bir gün.

horoscope-1623868079.jpg

Evde tamirat, bakım, onarım gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak karaciğer, memeler, kaburga kemikleri, yemek borusu, mide, safra kesesi hassastır.

Ev almak, satmak, kiralamak, toprak, gayrimenkul, arsa gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir gün.

Mide hassas olacağından dolayı midesi ile ilgili sorunları olanlar sindirimi destekleyici ilaçları yanında bulundurmalarında fayda var.

ekran-goruntusu-2024-01-14-142839.png

Ay Yengeç’teyken annelik etmek , sevdiklerimize bakmak , beslemek ve çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilgimiz artar. Dışa dönük olmaktan çok içe dönük olmayı isteyebilirsiniz. Sizi rahatlatan, aşina olduğunuz , güven bulduğunuz yerlerde olmak, maceraya atılmak, risk almak istemezsiniz.

Sizi hep rahatlattığını bildiğiniz, alışık olduğunuz ve karşınıza ne çıkacağından emin olduğunu yerler, mekanlar ve tanıdıklarla bir arada olmak en akıllıcası olacaktır.

Evinize banyonuza, mutfağınıza, yatak odanıza yönelik dekorasyon ürünleri alabilir, evinizi derleyip toplayabilirsiniz."

pgp.jpg