Yandaş Ece Erken: Garson 'Deniz Çakır haklı' dedi

Yandaş Ece Erken: Garson 'Deniz Çakır haklı' dedi

Ece Erken, Deniz Çakır'ın başörtülü kadınları taciz ettiği iddiasıyla suçlandığı mekana gitti! Erken bugün yaptığı açıklamada "Garson dedi ki anlatılan gibi değil, Deniz Çakır haklı" dedi.

Gökçek'in kanalı Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında Deniz Çakır'ın linç edilmesine neden olan 'türbanlı kadına hakaret' iddiası gündemdeydi.

Yandaş sunucu Ece Erken, İstanbul'da bir kafede türbanlı kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır hakkında açıklamada bulundu. Erken bugün yaptığı yayında olayın yaşandığı mekana gittiğini ve olaya şahit olan garsonla konuştuğunu söyledi.

Ece Erken şunları söyledi:

"Ben dün kafeye gittim ve olayın şahidi garsonla konuştum. Garson 'Anlatılan doğru değil Deniz Çakır haklı' dedi. Ben olayı tarafsız anlatıyorum. Deniz Çakır ile tanışmak istediler."

Ece Erken garsonun mahkemede de şahitlik yapacağını söyledi.

NE OLMUŞTU?
İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan, bir kısmı başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine, oyuncu Deniz Çakır hakkında ''hakaret'' suçundan soruşturma başlatmıştı.