Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde değişim! Kadro yeniden oluşturuldu

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde değişim! Kadro yeniden oluşturuldu

ATV ekranlarında yayımlanan Oktay Kaynarca'nın başrollerindeki ''Ben Bu Cihana Sığmazam'' dizisinde beklenmedik değişim

ATV ekranlarında yayımlanan “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin kadrosuna peş peşe yeni oyuncular katılmayı sürdürüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin kadrosuna Azeri iş adamı Emiraslan Gardaşov karakteriyle dahil olan Ozan Akbaba’nın partneri de belli oldu.

Yeni dizisi merakla beklenen Ozan Akbaba eski rol arkadaşı Oktay Kaynarca’yla “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Emiraslan Gardaşov rolüyle seyirci karşısına çıkan Akbaba’ya partner geliyor.

Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in yazdığı dizinin kadrosuna Serenay Aktaş dahil oldu. Aktaş, dizinin ekibine “Gülcan Barka” rolüyle dahil olacak.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” final mi yapacak?

Öte yandan bazı haber sitelerinde “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Ancak bu iddia gerçeği yansıtmıyor. “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin 2024 yılında da ekranda olacağı öğrenildi.

YENİ OYUNCULAR KATILACAK

Gazeteci Sadık Şimşek'in edindiği bilgilere göre; ATV ekranlarında yayımlanan “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin kadrosuna 2024 yılında yeni oyuncular katılacak. Senaryo üzerinde bir dizi değişiklikler yaşanacak ve kadro yeniden şekillenecek.  Bu kapsamda ismi henüz duyurulmamış olan bazı oyuncularla da görüşmeler sürüyor. Oktay Kaynarca başta olmak üzere ana oyuncuların ise kadroda yer almaya devam edeceği öğrenildi. 

İlgili Haberler