Renault Megane'dan son kampanya! Mart bitmeden bayiye koşun

Renault Megane'dan son kampanya! Mart bitmeden bayiye koşun

Renault Megane’da akıl almaz kampanya için son günler. İndirimli fiyatlar için ay bitmeden hemen bayiye gitmeniz gerekiyor.

Fransız otomotiv devi Renault, 2024 model araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar için ay sonu bombasını patlattı.

ekran-goruntusu-2024-03-28-162832.png

Mart ayı boyunca sürecek dev kampanya ile adından söz ettiren Renault, Megane modeli için insanları bayiye akın ettirdi.

Renault, Türkiye’deki otomotiv sektöründe yaşanan krizi lehine çevirmek için önemli bir adım attı. Ancak kampanyalı fiyatıyla satışa çıkan araç için artık son günler.

ekran-goruntusu-2024-03-28-162836.png

RENAULT'TAN MART SONUNA KADAR DEV FIRSAT

Renault, bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde Mart ayının son gününe kadar devam edecek olan, dev kampanyasına imza attı. Renault’nun en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda, martın sonuna kadar sürecek olan kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

SIFIR MODEL ARAÇ SATIŞ MİKTARINI ARTIRMAK İSTİYORLAR

Renault’nun bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl neden, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumunda toparlanmak ve potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek sıfır 2024 model araçlarının satış miktarını arttırmak.

ekran-goruntusu-2024-03-28-162838.png

RENAULT MEGANE'DA DEV KAMPANYA

Renault, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde en çok tercih edilen modellerden biri olan ‘MEGANE’ için Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde tüm detaylarını düşünerek hazırladı. Otomotiv sektörünü altüst edecek olan bu dev kampanya, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsatlardan biri olacak gibi duruyor.

250 BİN TL, 12 AY VADELİ YÜZDE 3,94 FAİZLİ KREDİ İMKANI

Renault’nun resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘MEGANE’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Renault, başlattığı bu dev kampanya kapsamında ‘MEGANE’ modelinde 250 bin TL, 12 ay vadeli ve yüzde 3,94 faizli kredi imkanını içeriyor.

Renault’nun imza attığı bu büyük kampanyayı daha detaylı bir şekilde incelemek isteyenler, Renault’nun resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

RENAULT MEGANE GÜNCEL FİYAT VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

ekran-alintisi-jpg3.jpgekran-alintisi-jpg4.jpg