Ali Muhittin Tığlı, CHP'den aday adaylığını açıkladı

Ali Muhittin Tığlı, CHP'den aday adaylığını açıkladı

CHP eski İstanbul İl Sekreteri ve Kastamonu Toplumsal Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ali Muhittin Tığlı, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimde CHP'den İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP eski İstanbul İl Sekreteri ve Kastamonu Toplumsal Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ali Muhittin Tığlı, Bakırköy Botanik Park’ta yapılan İnebolu Dernekler Federasyonu Kongresi’nde CHP'den milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Tığlı’nın aday adaylığını açıkladığı kongreye, eski İçişleri Bakanı Murat Başesgioğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer, CHP Güngören İlçe Başkanı Temel Akkoç, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, KASKON Genel Başkanı Selami Çelebioğlu ve KASDER Genel Başkanı Orhan Gümüş katıldı.

İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların ve onların sivil toplum örgütlerinin de desteğini alan Tığlı, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde, hemşehrilerini CHP çatısı altında toplanmaya davet etti. Katılımın çok yüksek olduğu kongrede Kastamonulular, CHP içerisinde temsil edilmek istediklerini dile getirdiler. İstanbul’da nüfus yoğunluğu bakımından en üst sıralarda olan Kastamonulular bu taleplerini Ali Muhittin Tığlı’nın aday adaylığı etrafında topladıklarını söylediler. Kulislerde Ali Muhittin Tığlı’nın adaylığının, genel seçimlerde daha önce CHP’ye oy vermemiş olan Kastamonuluların da oylarını CHP’ye yönlendirebileceği konuşuluyor.