Bahçeli: ABD, kendini Mehdi sanan meczup teröristi derhal teslim etmeli

Bahçeli: ABD, kendini Mehdi sanan meczup teröristi derhal teslim etmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, darbe girişimine ilişkin olarak, "Siyasi kamplaşma ve çekişmeler şu sıralar en çok uzak durmamız gereken şeylerdir. Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi bir ve beraber olmazsak bizi acı dolu bir gelecek beklemektedir" dedi. "Eğer ABD de 15 Temmuz lanetini kayıtsız şartsız lanetliyorsa kendini mehdi sanan meczup teröristi derhal teslim eder" diyen Bahçeli, "Delil darbecilerin rezil ifadelerdir. Çıkan bir dolarlardır" diye konuştu.

"Dinimizin ardında saklanan bu münafıkların, insanlık artıklarının amacı nasıl fark edilmemiştir?" diye soran Bahçeli, "Az kalsın Türkiye işgal ve imha edilecekti" ifadesini kullandı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:


Milletimiz darbe yorgunudur. Ancak yakın tarihimizdeki hiçbir askeri teşebbüs, 15 Temmuz kadar vahşi, acımasız ve insanlık dışı olmamıştır. TSK'ye her türlü ahlak dışı yollarla nüfuz etmiş FETÖ, Türkiye'nin tüm stratejik ve milli kurumlarını düşmanın yapacağı gibi bombalamıştır. Biz teröristi dağlarda, ovalarda ararken bu sinsiler yuvalanmış, eilk fırsatta karşı saldırıya geçmişlerdir.

Dinimizin ardında saklanan bu münafıkların, insanlık artıklarının amacı nasıl fark edilmemiştir? Az kalsın Türkiye işgal ve imha edilecekti.

Uzun zamandır özlemini çektiğimiz kardeşlik ve yardımlaşma duygusu yıldız gibi parlayarak darbecilerin tanklarını kırıp dökmüştür. Bu soysuz ve kansızlar vatanı koruyoruz kisvesi altında müdahale için uygun zamanı kollamışlardır.

Mesele Türkiye’nin varlığı ve bağımsızlığında tam bir mutabakat sağlamaktır. Siyasi kamplaşma ve çekişmeler şu sıralar en çok uzak durmamız gereken şeylerdir.

Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi bir ve beraber olmazsak bizi acı dolu bir gelecek beklemektedir.

Siyasi ve ideolojik aidiyeti ne olursa olsun her vatandaşımız Türk kimliğinde buluşmalı, tavizsiz duruşunu korumalıdır. Başkentine ateş yağan bir ülkenin başka bir seçeneği yoktur. Türkiye için düşündükleri bellidir. Yarım asra yaklaşan süre partimizin siyaset tecrübesini artırmıştır. Türkiye üzerindeki stratejik oyunların farkındayız. Tahlil yapacak vizyon ve kadrolara sahibiz.

Türkiye kimsesiz ve metruk bir ülke değildir. Biz Türkiye sevdalıyız, Türkiye’yi yaşatmaya ant vermiş Türk milliyetçileriyiz. Pensilvanyalı teröristler Türkiye’nin huzurunu bozmak için emir almışlardır. FETÖ’nün eylem yoldaşı PKK işbaşındadır. Cinayet devriyesindedir. FETÖ’nün boşluğu PKK tarafından tamamlanmaktadır. Terörizmin soğuk nefesi Türkiye’nin ensesindedir. Ne tarafa baksak hain vardır.

Demokrasi nöbeti tutalım tutmasına da, vatan nöbeti tutanları hor görmeyelim, 3’er 5’er toprağa düşen evlatlarımızı gündemimize alalım. FETÖ ne kadar alçak ve şerefsizse PKK da aynısıdır. FETÖ’nün intikamını almak için Trabzon ve Ordu’ya kadar yayılmıştır. Türk vatanında teröristler cirit atmaktadır. İstanbul meydanlarında bayrak sallamak kadar bu vatanın dağlarına bayrağımız dikilmediği sürece bu millete huzur, rahat yoktur. 15 Temmuz kalkışması PKK tarafından namertçe sürdürülmektedir.

Eğer ABD de 15 Temmuz lanetini kayıtsız şartsız lanetliyorsa kendini mehdi sanan meczup teröristi derhal teslim eder. Delil darbecilerin rezil ifadelerdir. Çıkan bir dolarlardır.