Bahçeli: Kılıçdaroğlu ve çevresi unutmasın ki biz de gericiyiz

Bahçeli: Kılıçdaroğlu ve çevresi unutmasın ki biz de gericiyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir süredir medyada yer bulan oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla Gençoğlu'na uyguladığı darp haberlerini adını anmadan gündemine aldı.

Yalnızca ünlü isimlerin uğradığı şiddet olaylarının medyada yer bularak, ismi tanınmayan kadınların ise yaşadıklarının yeteri kadar yer bulamamsına tepki gösteren Bahçeli, kadına şiddeti eleştirdi.

"Engelli kardeşlerimiz hayata tutunma mücadeleleriyle  her türlü takdir ve övgüye ziyadesiyle layıktır" diyen Bahçeli, "Parti oalrak engelli kardeşlerimizle ilgili atılacak her adımın yanınd ave arkasında ön şartsız duracağız" dedi. Bahçeli, engelli vatandaşlara bağlanan aylıkların yükseltilmesi için kanun teklifi verdiklerini ve yasalaşması için bütün güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşması şöyle:

"Kadın cinayetlerinin azap verici ölçüde yükselmesi, utanç duyulması gereken bir ilkelliktir.

"Türk kadının siyasette daha etkin olması için üzerimize düşeni yerine getireceğimizi ilan ediyorum.

"(G20 Zirvesi) Türkiye, G-20 Zirvesi'ne haklı duruşuyla damgasını vurmuştur.

"G20 zirvesine katılanlardna abzılarının teröre verdiği destek nasıl izah edilecektir? Bunu kendi hakalrına, insanlık vicdanına nasıl anlatacaklar? Türkiye ile ABD müttefiktir, bunun da ahlaki zorunlulukları vardır. Ancak ABD müttefiklik hususlarına uzaktır. Terörle yanak yanağıdır. ABD kimi kimden korumakta, neyi gözlemlemek için hazırlık yapmaktadır? PKK, YPG'yi alanen kontrol altına alması ne onurla, ne gurrla jne de ittifakla bağdaşmaktadır.

"(Gözlem noktaları) Saklayacak gizleyecke bir şey yoktur. Gözlem noktalaırnın amacı terör ajanlığı, terörist seviciliğidir. Fırat'ın doğusu temizlenene kadar ya hainle teslim alınır ya da sığınaklarında imha edilir. Ok yaydan çıkmış, mızrak çuvalı ezip geçmiştir. Gözlem noktalarından Türkiye'yi izleyen ABD derin bir çukrudadır. Bu devletin ayranı bir kabarırsa aminallah herkes kaçacak yer arar. Gözlem noktalarını finansa edecek ddeveltin Suudi Arabistan olacağı iddiaları yürek burkuyor. Parasal, eğitim ve lojistik ihtiyaçalrının karşılanmasıda Suudi Arabistan, bazı körfez ülkelerinin ABD ile iş birliği yapıcağı.....

"Emperyalizmin tutsağı olmuş bu ülkelerin neresi İslam, nereleri doğrudur. Günahla kol kola giren iradeniz ve icazetsiz yönetimle ecdanın sırtına saplanmış zehirli hançerden başkası değidlir. Suusi Arabistan Allah'tan korkuyorda önce işlediği vahşi cinayetin hesabını versin.

"(Fransa Sarı Yelekler protestoları) Hasta çocuğuna ekmek ve süt almaya giderken polis saldırısıyla ağır yaralanan kadın bütün Fransa'yı atyağa kaldırmıştır. Fransa şaşkındır, tedirgindrir. Gezi olayalrı sırasında polisin göstericiler meşru müdahalelerinden rahatsoz olan Fransa orantısız tepkiye vtevessül etmiştir. Fransa'nın OHAL ilanını tartışamay başlaması çok manidardır. Temennimiz olayların yatışmasıdır. 

"Göstericilerin giydiği yeleklerin sarı mı siyah mı olduğundan ziyade şiddet olaylarının deşifresi pek çok şeyi ortaya çıkaracak, Gezi Parkı eyleminin iç yüzü daha da ortaya çıkacaktır. Düşmanlığın hiçbir ülkeye yararı yoktur. Türkiye'ye yapıalcak bütün kötülüklerin hesabı vardır. Ne Fransa ne Almanya bunlardan muaf olamayacaktır. Allah doğrunun yardımcısıdır. Hiçbir şey kimsenin yanına kalmayacaktır.

"(Almanya'ya İslam Konferansı tepkisi)İslam Konferansı Berlin'de yapılmıştır. İslam'ın Almanya'ya ait olamdığını söyleyen bir bakan orayı terk etmiştir. Bu konferans inançlarımıza aykırıdır, Diyanet sayılamamıştır. Almanya için İslam ne demektir? Domuz etinin İslam Konferansı'nda ne işi vardır? Hakikat tektir, İslam tektir, Allah katında din ancak İslam'dır. Ezanın gür sesini bastırmak Almanya'nın ne hadddinedir. Almanya İslam Konferansı düzenleme yetkisini nereden almış, böyle bir hakkı kendinde nasıl görmüştür? Bu rezaleti doğal karşılamamız mümkün olmayacaktır.

"(Kılıçdaorğlu'nun Almanya ziyaretine tepki) Almanya'yı ziyarete giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu nereye savrulduğunu ya bilmiyor ya da tutsak alındığında ses çıkmıyor. Bir Alman gazetesine yazdığı makalenin başlığına bakar mısınız? Türkiye'de demokratlar yalnız bırakılammalıymış.

"Almanya'dan yardım dilenmek manda özlemi değil midir? Sayın Kılıçdaroğlu, aklına geleni işleme, her ağacı taşlama allah muhafaza kamyon farı görmüş tavşana dönersin. Seni ve zihniyetini MHP de kurtaramaz çürük ip de tutamaz. 

"Kılıçdaroğlu ve çevresi unutmasın ki biz de gericiyiz. Geri kalmaya seve seve hazırız. Millet şemsiyesi altında buluşanlar bu milletin köküne, ruhuna, tarihine tamamen yabancıdır. İşleri güçleri aldatmacadır.