Barış Yarkadaş uyardı: AKP operasyon içinde mi?

Barış Yarkadaş uyardı: AKP operasyon içinde mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun almasının ardında AKP, 'itiraz' söyleminde bulundu. CHP'li isim Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Özellikle CHP ile AKP arasında çekişmelere neden olan sonuçlar, daha sonrasında iktidar tarafından gizlendi. Anadolu Ajansı, 31 Mart akşamı hemen hemen bütün illerin sonuçlarını açıklarken İstanbul'da veri girişleri kesilmişti.

OPERASYON SİYALİ

Bu olayların ardından CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun aldığı oy YSK tarafından kabul gördü. AKP tarafından da açıklama gecikmedi. AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak “Sonucu etkileyecek usülsüzlükler tespit ettik. Geçersiz oyların sonucu değiştireceği aşikar. Bizim elimizdeki verilere göre İstanbul’da sonuç, AK Parti ve sayın Binali Yıldırım’dır” dedi.

Bütün bu gelişmelerin ardından CHP'li Barış Yarkadaş, twitter hesabından bir dizi paylaşım yapmaya başladı. Yardakaş,AKP'nin 'itiraz' söyleminin ardından bir operasyon çıkabileceği uyarısı yaptı.