Cemal Canpolat YURT'a konuştu: Bu Kılıçdaroğlu'na kurulan bir tuzaktır!

Cemal Canpolat YURT'a konuştu: Bu Kılıçdaroğlu'na kurulan bir tuzaktır!

"Genel Başkanımıza komplo kuruyorlar, yapılan bir tuzaktır..."

Aliseydi Karagöz

CHP'de Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifasının ardından eski CHP İl Başkanı Cemal Canpolat YURT'a konuştu.

Canpolat “Bu Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na kurulan bir tuzaktır” dedi.

Canpolat "Gerçek Cumhuriyet Halk Partililer şartlar ne olursa olsun, şartlar nereye dayanırsa dayansın, şartlar nasıl gelişirse gelişsin Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini ne terk ederler ne de Mustafa Kemal'in partisini sıkıntıya sokmaya katkı sunarlar" ifadesini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifa etti!

CHP eski İstanbul İl başkanı Cemal Canpolat sözlerini şöyle sürdürdü:

Genel başkanımıza komplo kuruyorlar. Bu istifa Cumhuriyet Halk Partisi'ne kurulan bir tuzaktır aynı zamanda komplodur. Cumhuriyet Halk Partisi'ne tam seçim sürecinde mevzileri terk etmenin sadece farklı illerde istifa ederek AKP'ye destek vermenin, yağ çekmenin, ak parti iktidarını savunmaktan başka bir şey değildir. Gerçek Cumhuriyet Halk Partililer şartlar ne olursa olsun, şartlar nereye dayanırsa dayansın, şartlar nasıl gelişirse gelişsin, Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini ne terk ederler ne de Mustafa Kemal'in partisini sıkıntıya sokmaya katkı sunarlar. Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinin ayakta kalması için, her türlü katkıyı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeye devam edeceğiz. Bu genel başkana kurulan bir tuzaktır. Keşke şartlar bizi doğrulamamış olsaydı. Tarih ve şartlar bizi doğrulamış oldu. Biz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her zaman yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz.

Aday tartışmaları, istifalar... PM toplantısına ara verildi