CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz, Belediye Başkanlığına talip

CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz, Belediye Başkanlığına talip

2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Erol Yılmaz, "Avcılar için göreve talibim, Avcılar'ı hak ettiği noktaya taşımak için sorumluluk almaya hazırım" dedi.

Belediye başkan aday adaylığını ilk kez kesin bir dille ifade eden Yılmaz, "Herkesin yüzünün güldüğü, emekçinin hakkını sonuna kadar aldığı, gençler ve öğrenciler için sosyal kültürel faaliyetlerin gerçekleştirildiği örnek bir ilçeyi mümkün kılmak adına belediye başkanı olabilmek için bugünden itibaren yola çıkacağım" diye konuştu.

Çok yakın bir zamanda Avcılarlı vatandaş ve esnaflarla da bir araya geleceğini anlatan Yılmaz, gerek belediye meclis üyeliği gerekse de iş dünyasındaki kimliğiyle de bölgede tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Halk tarafından her daim sempatiyle yaklaşılan Yılmaz'ın en büyük artısı ise; Avcılar kimliği. "Avcılar'ı, Avcılar'ı bilen ve Avcılar'a kıymet verenler sahiplenmeli" diyerek yola çıkan Erol Yılmaz'ın kısa bir süre içerisinde aday adaylığı sürecinde etkili bir çalışma gerçekleştirmesi bekleniyor.