CHP Çiğli’de Demokrasi şöleni

CHP Çiğli’de Demokrasi şöleni

Çiğli ilçe örgütünün düzenlediği dayanışma gecesinde coşku ve kararlılık öne çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe örgütünün düzenlediği dayanışma gecesinde coşku ve kararlılık öne çıktı. Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan gecenin açılış konuşmasını da birlik ve beraberliğe vurgu yaparak ilçede yeniden iktidar olacaklarını ve hedeflerinin %60 oy oranını aşmak olduğunun altını çizdi. 

HEDEFİMİZ %60 OY ORANINI AŞMAKTIR

Özcan konuşmasının devamında, “24 Haziran’da %60 oy oy almamızı sağlayan emektar örgütümüze bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde hedefimiz %60 oyun üzerine çıkarak partimizin iktidara yürüyüşüne katkı yapmaktır. Seçim süreci açıklandığı süreçten sonra ve ilçe başkanlığını devraldığımız günden itibaren her gün sokaklarda ve alanlardayız 26 mahalle muhtarımızın yanı sıra 35 sivil toplum kuruluşu, dernek ve vakıfları ziyaret ederek çalışmalarımızı paylaştık. 

ÇİĞLİ YİNE BAŞARACAK

Çiğli için yeniden yola çıktık ve yeniden Başaracağız. Halkın taleplerini alıyoruz ve bu taleplere göre hedeflerimizi belirliyoruz. Seçime en hazırlıklı giren parti ol olduğumuzun altını çizmek isterim, biz Çiğli’de ne kadar başarılı olursak Türkiye’de de o kadar başarılı oluruz. Gücünü saraylardan değil halktan alan bir anlayışla iktidara yürüyoruz,

ADAY ADAYLARIMIZ ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPIYOR

Aday adayı olan arkadaşlarımızın önlerine bir hedef koyduk. İzmir’de 30’da 30 yaparak İzmir’in gücünü bir kez daha göstereceğiz. Hiç bir aday adayı arkadaşımızın diğer aday adaylarını ve belediye mevcut belediye başkanımızı yıpratmamaları ve sadece projelerini anlatarak çalışma yaptıklarını görmekten mutluyuz. 

HİÇ BİR ADAY ADAYIMIZ BİR YERE GİTMEYECEK

Adayımız belirlendikten sonra hiç kimse arkasını dönüp gitmeyecek, gidecek olanlar varsa onlar da zaten partili değildir. Adayımızın belirlendiği günden itibaren de bugün olduğu gibi tek yürek ve birlik içinde çalışarak ilçemizde yeniden iktidar olacağız. Şahıslar geçici parti kalıcıdır, hepimizin yolu açık olsun.