Erdoğan: Sipariş ile anket yapıyorlar

Erdoğan: Sipariş ile anket yapıyorlar

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart'tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyumlar için yolu açarız.

Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır. Bunun en güzel örneği, Diyarbakır'dır. Doğu ve Güneydoğu'da değişimi kayyumlar sayesinde başardık.

Türkiye'nin aslında en önemli sorunu beka sorunu ile birlikte bir muhalefet sorunudur. Türkiye bir muhalefet sorunu yaşamaktadır. Şu anda kendi kendisi ile çelişen bir ana muhalefet lideri var. 31 Mart seçimleri normal bir seçim olmaktan çıkartıyor bu durum. 100'ün üzerinde benim vatandaşım askerim şehit olacak sen bunu beka sorunu olmaktan çıkartacaksın. Daha da öte bu bölgeye 23 bin TIR silah, mühimmat, araç gereç geldi. Peki Irak'tan bunlar kime geldi YPG'ye PYD'ye geldi. Bunlar PKK'nın yan kolu. Bunlar bu mühimmatı nerede kullanıyor Kuzey Suriye'de kime karşı bize karşı kullanıyor. Bizim bir Cerablus, bir Afrin operasyonumuz olduysa bunun sebebi açılan terör koridaronu beka sorununu ortadan kaldırmak için yarma harekatı yapıp Zeytin Dalı Harekatı ile o işi yok etme yoluna gittik. Biz Kobani'de bile oradaki Kürt kardeşlerimizi Türkiye'de kabullendik ve hala onlara ev sahipliği yapıyoruz. Hala YPG'yi bir terör örgütü olmaktan dışlıyor. Yani Bay Kemal YPG bir terör örgütü değil diyor. YPG demek PKK demektir. Halkımız bunu artık biliyor. ABD'li senatörler bile anlattık anlattık sonunda anladılar.Kazandığım tazminatı mehmetçik vakfına vereceğim.

Meral Hanım Tayyip Erdoğan'ın ne olduğunu çok iyi bilir. Meral Hanım istikametini kaybetmiş birisidir, yalancıdır. Meral Hanım bir defa Tayyip Erdoğan halkına terörist diyecek kadar istikametini kaybetmemiştir.

Bazı anketler manipülasyon için kullandığına şahit olduk. Anketlerde manipülasyon çok ileri. Sipariş ile anket yapıyorlar. Ana muhalefet az sayıdaki mitingini batı bölgelerinde yapacak.


150 bine yakın insana meydanlarda hitap etme fırsatı buldum. 
Siyasetçi mütevazı, samimi ve gayretli olacak ki millet destek versin.
Kılıçdaroğlu, nasıl aday belirlenir bundan bile bihaber.

Nihat Bey dev projelerle İzmir'e farklı bir çehre kazandıracak. Şu anda İzmir Körfezi pislikten geçilmiyor. Orada biz iktidar olursak Nihat Bey'e Haliç projesini uygulattırıp İzmir halkının arzuladığı huzura kavuşturacağız.
Gittiğim her yerde görüyorum ki AK Partili ve MHP'li kardeşlerim omuz omuza. CHP sadece seçim kazanmak için oluşturulmadı. Bu birliktelik uzun vadelidir.