Hazinedar şimdi de 'fetih'çi oldu

Hazinedar şimdi de 'fetih'çi oldu

'CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar AKP''ye övgülerine yenisini ekledi. Fetih şöleni için pankart hazırlattı. AKP'ye açık çağrımızdır: Artık farkedin de alın şu adamı!

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar İstanbul'un fethinin 563. yıl dönümü için bir pankart hazırlattı.  

Söz konusu pankartta "Halkımızın değerlerine rükü eder, inancımızın ve imanımızın sahibine secde ederiz." denilirken,  AKP'lilerin sıkça kullandığı 'Evlad-ı Fatihan' ifadesinin yer alması dikkat çekti. 

Mustafa Sarıgül'ün eski avukatı olan CHP'li Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar, daha önce de AKP'nin kent politikalarına yönelik övgüleriyle, Beşiktaş Belediyesi çalışanlarını hukuksuz bir şekilde işten atmasıyla ve belediye çalışanlarını kendisini Umre dönüşü karşılamaları için Atatürk Havalimanı'na getirtmesiyle gündeme gelmişti. 


Hazinedar'ın akılda kalan diğer 'icraat'ları ise şöyle:
TOPBAŞ'A BANDOLU KARŞILAMA
Hazinedar 5 Kasım 2014 tarihinde kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ı bando ile karşılayıp samimi pozlar verdi.





GENEL BAŞKANIN ELEŞTİRDİĞİ KÖPRÜDE AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIYLA SELFİ 20 Kasım 2015'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adından dolayı eleştirdiği Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde AKP'li belediye başkanlarıyla selfie çekip altına "Bir başyapıt olacak" yazdı.


"HİÇ CHP'Lİ GİBİ KONUŞMUYORUM"
Başkan Hazinedar, 18 Aralık 2014'te Habertürk'e verdiği röportajında “Hiç CHP’li gibi konuşmuyorum. Zaten CHP tarihinde 3 kez ihraç edilmiş tek kişiyim” demişti.

Tüm bu çabalarına karşı AKP kendisini bir türlü farkedemedi. AKP'ye açık çağrımızdır: Artık farkedin de alın şu adamı!