İzmir'de bir araya gelemeyenleri THY buluşturdu

İzmir'de bir araya gelemeyenleri THY buluşturdu

İzmir adayları açıklanmayınca, İzmir aday adayları da on-on beş gün sonra buluşmak üzere Ankara'ya veda etti.

Özgür TUĞRUL/YURT

Ancak THY İzmir seferleri sayısı sınırlı olduğu için her seferde onlarca aday adayı ve rakip birlikte güle oynaya espiriler arasında seyahat etti.

En ilginci de bugünkü 12.40 seferiydi.CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu, CHP İzmir eski milletvekili Ali Yiğit, CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tunç Soyer, CHP Narlıdere Belediye Başkan aday adayı Hakan Kılıç, CHP Menemen Belediye Başkan aday adayı Ali Kemal Elitaş, CHP Çeşme aday adayı Ekrem Oran ve CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Gürbüz Bal uçak yolcuları arasında ilk göze çarpandı.

Ve İl Başkanı Deniz Yücel en çok sizin işiniz zor tezahuratları arasında kitabını alarak köşesine çekilmeye hazırlanmışken sürpriz ortaya çıktı.

THY uçak seferleri kış şartları yüzünden rötar kararı almıştı. Anonsu duyan, "Şansa bak sadece Genel Merkez değil THY'de bizi rötar listesine aldı. THY ne yapsın ki bir çoğu rakip bu kadar siyasetçi taşıyan uçak zor kalkar" esprileri gırla gitti.

Bu arada aynı uçakta bulunan Seferihisar Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Tunç Soyer ve Aziz Kocaoğlu'nun selamlaşmaması dikkatlerden kaçmadı.