Kılıçdaroğlu'ndan kritik ziyaret

Kılıçdaroğlu'ndan kritik ziyaret

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ismi CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşüyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ismi CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşüyor. Görüşme İmamoğlu'nun evinde gerçekleşiyor. Görüşme bir saati aşkın süredir devam ediyor. 

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam biraraya gelmiş ve ittifak için el sıkışmıştı. İki lider ittifak için “Güzel şeyler olacak” demekle yetinmiş kulislere ise İYİ Parti’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday göstermeyeceği bilgisi yansımıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından bugün İstanbul’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. DİSK’i ziyaret etmek için İstanbul’a gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sabah saatlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun evine gittiği öğrenildi. İmamoğlu’nun Beylikdüzü’ndeki evinde kahvaltı eşliğinde yapılan görüşmenin ‘sıcak’ geçtiği öğrenildi.