Koç “Mezitli için projelerimiz hazır

Koç “Mezitli için projelerimiz hazır

Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflarla bir araya gelen Koç, Mezitli’yi tanıdıklarını ve sorunları tespit ettiklerini ifade ederken projelerinin hazır olduğunu söyledi. Koç, ayrıca Mezitli halkının kendilerine güvendiğini belirtti.

“Sorunları tespit ettik çözüm hazır”

Mezitli’de yaşayan ve yıllardır çalışma yürüttüğünü belirten Sinan Koç, “Mezitli’de ulaşım, sanayi, turizm, ekoloji, kentsel tasarım, kültür sanat faaliyetleri ve spor gibi önem arzeden tüm konularda uzun zamandır çalışıyoruz. Bu konulardaki sıkıntıları ve eksiklikleri tespit ederek projelerimizi hazırladık. Bu projelerimizi kitapçık haline getirerek vatandaşlarımızla buluşuyor ve onlara tek tek anlatıyoruz. Yakında sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.

“Mezitli bize güveniyor”

Proje hazırlarken her konuda uzman kişilerle birlikte hareket ettiklerini kaydeden Koç, “projelerimizi hazırlarken gerçekten çok iyi bir ekiple beraber çalıştık. Kenti tanıyan ve alanında uzman kişilerle beraber hazırladık. Uzun mesailer harcadık.Mezitlilerimizin içi rahat olsun. Bize güveniyorlar biz de onların güvenin boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyor ve yeni bir Mezitli inşa etmek için her şeyi yapacağız.”dedi.