Kocaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na İzmir daveti!

Kocaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na İzmir daveti!

Kılıçdaroğlu'nun, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Karantina Meydanı'nın açılış töreni için İzmir'e gelmesi bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, İzmir'e davet etti.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı düzenlemesi sonrası yapılacak olan açılış törenine davet edilen Kılıçdaroğlu'nun, Kocaoğlu'na, açılışa katılacağını söylediği öğrenildi.

Hizmete açıldığında kıyı ile buluşan geniş bir meydan özelliği kazanacak olan 6 kilometre uzunluğundaki Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın açılış tarihi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına göre belirlenecek.

Bulvardaki çalışmaları tamamladıklarını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, gazetecilere bilgi vererek, "Karantina'daki meydanı hazırladık bitti. Genel başkanımızın katılımı ile açmak istiyoruz. Kendisini davet etmek için telefonla aradım. Seçimle alakalı bir şey konuşmadık. Açılışa gelecek, programını ayarladığında bildirecek. Biz de açılış tarihini belirleyeceğiz. Bunu programına alacağını ve bildireceğini söyledi. Bekliyoruz" dedi. (DHA)