Kurultay çalışmalarında sona gelindi… İşte salon düzeni

Kurultay çalışmalarında sona gelindi… İşte salon düzeni

CHP’nin 36. olağan Kurultayı için yapılan hazırlıklarda sona yaklaşıldı. Buna göre Kurultay Salonu’nda herhangi bir olumsuzluğa yol açmamak için tüm katılımcıların oturacağı yerler şimdiden belirlendi.

BASIN TRİBÜNDEN TAKİP EDECEK

Bugüne kadar Arena’da yapılan bütün etkinliklerde Salonun ortasında görev yapan ‘Basın Mensupları’ bu kez tribünden yer alacak. Gazeteciler için özel bir loca ayrıldı ve bütün gazetecilerin o bölümden kurultayı takip etmeleri sağlanacak. 

DELEGE MARKAJA KARŞI SALONUN ORTASINDA OTURACAK

Arena Spor Salonu’nun ortası 1270 delegeye ayrılarak dışarıdan gelebilecek ikna çalışmalarına karşı izole edilecek. Delegeler dışında salonun orta kısmına kimsenin girmesine izin verilmeyerek temas engellenecek. Vatandaşlar ve partililer tribünlerden kurultayı takip edecek. Vatandaşlar ve partililer delegelerin bulunduğu kısma geçemeyecek.

ONUR ÜYELERİ, PARTİ TEMSİLCİLERİ VE DİPLOMATLARA ÖZEL LOCA

Partinin Onur Kurulu üyeleri, diplomatlar ve siyasi parti temsilcilerine ise farklı bir loca ayrılacak.

KILIÇDAROĞLU ÖZEL SES VE IŞIK GÖSTERİLERİYLE KARŞILANACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun salona girişi sırasında özel ses ve ışık gösterileriyle karşılanacak. Kılıçdaroğlu, salonda bir tur attıktan ve herkesi selamladıktan sonra yerine oturacak.

Salonda güvenlik güçlerinin dışında partinin görevlendireceği özel güvenlik çalışanları görev alacak. Ayrıca temizlik hizmetleri ve seyircilere dağıtılacak yiyecek ve içecekler için 200 kişiden oluşan bir ekip kurulacak.