Turan Hançerli: 5 bin kişiyle sandıkların başındayız

Turan Hançerli: 5 bin kişiyle sandıkların başındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, ilçede düzenlediği kahvaltı etkinliğinde seçim güvenliğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart gecesi 5 bini aşkın görevliyle sandıkların güvenliği için çalışacaklarını beliten Hançerli, "1748 sandık görevlimiz, 128 avukat ve 5118 gönüllümüz ile 31 Mart gecesi sabaha kadar çalışacağız" dedi.

Turan Hançerli, seçim kampanyasının son gününde kahvaltı etkinliği düzenledi. Etkinliğe sandıkta görevli vatandaşlar ve gönüllülerin yanı sıra CHP Avcılar İlçe Örgütü Başkanı Hasan Şeker de katıldı. 2 ayı aşkın seçim kampanyası sürecinde çok çalıştıklarını belirten Hasan Şeker, bu yoğun süreçte görev alan il ve ilçe yöneticileri ile gençlik ve kadın kollarına teşekkür etti.

'EN AZ 10 PUAN FARKLA ALACAĞIZ'

31 Mart gecesi sandıklara sahip çıkacaklarını belirten Hasan Şeker şu ifadeleri kullandı:

"Parti yöneticilerimize ve örgütün emekçilerine çok teşekkür ederim. 31 Mart gecesi sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Benim iki gözüm varsa, partinin binlerve gözü var. Her üyemizin gözlerine, aklına ve kalbine ihtiyacımız var"

"Avcılarımızı en az 10 puan farkla yerel iktidarımızı sürdüreceğiz. Avcılar’da siyasal ekonomik ve kültürel merkeze dönüştüreceğiz. 25 yıllık AKP iktidarı İstanbul’da son bulacak. Hem ülkemize hem de Avcılar'a baharı getireceğiz" diye konuştu.

'5 BİNİN ÜZERİNDE EKİPLE SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTECEĞİZ'

Seçim kampanyasında kendisine destek veren Avcılarlılar'a teşekkür eden Hançerli, 2 ayı aşkın süredir harcanın yoğun emeğin 31 Mart gecesi kaybolmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

"Yarın sandıkları her koşulda koruyacağız. CHP oylarının sandığa girmesi için birlikte çalıştık. Seçim kampanyamızı birlikte yürüttük; birlikte sonuçlandıracağız. Mücadelemiz, sadece CHP için değil. 435 bin Avcılarlı hemşehrimiz için mücadele ettik. Bizim en büyük vaadimiz Avcılar İttifakı'nı kurmaktı ve bunu başardık. Avcılar'da açık ara öndeyiz ve kazanıyoruz" dedi.

'KARGAŞAYA ASLA PRİM VERMEYİN'

Seçim gecesi çıkabilecek olası provokasyonlara karşı uyarıda bulunan Hançerli, 'kargaşaya ve sataşmaya asla prim verilmemesi gerektiğini' söyledi.

"Dostlarım, yol arkadaşlarım; herhangi bir kargaşaya ve sataşmaya asla prim vermeyin. Bizimle kavga etmek, kargaşa içine çekmek isteyenler olacakır. Herkes görev aldığı işe odaklansın ve başka hiçbir şeyle ilgilenmesin. Biz, sizlere güveniyoruz; siz de yol arkadaşlarınıza güvenin" dedi.