Sizin dünyadan haberiniz yok

Türk halkından saklanan gerçekleri artık açıklamalıyız!

Suriye ile tekrar kurulan dostluğumuz, başlayan ticari ilişkilerimiz, karşılıklı kültürel alışverişlerimiz, tamamı ülkelerine dönen Suriyeli mültecilerin ülkemizde geçirdikleri 4 yılda Türk halkından gördüğü misafirperverlik karşısında yaptıkları yayınlardan bilginiz olmalı.

Rusya ile dostluğumuzun yanında dış ticarette tarihin en yüksek düzeyini yakalamamız, turizm gelirlerimizin ithalatımızı geçtiği artık saklanmamalı.

Avrupa birliğinin Kopenhag kriterlerinin tamamını yerine getirmemizden kaynaklı "Türkiye'ye tam üyelik için yaptıkları" 3. çağrıya artık sessiz kalmamamız gerektiği halka açıklanmalı.

Irak'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde Barzani'ye verdiğimiz değer için bize teşekkürü ve dış ticaretinde, Irak'taki inşaat işlerinde Türkiye'ye en büyük payı verdiğini halka anlatmalıyız.

Mısır'la işbirliğimizin tarihin en güzel dönemi olduğunu, Libya'nın yeniden inşası için Türkiye'yi beklediğini saklamamalıyız.
Almanya, Hollanda ve Fransa'nın mültecileri ülkelerinde ve refah içinde yaşayacakları barışı tesis ettiğimize karşılık milyarlarca EURO teklifini anlatmalıyız.

ABD'nin Gazetecilerin hapiste olmadığı, özgürlüklerin kısıtlanmadığı ülke olarak bizi Nobel'e aday gösterdiğini artık açıklamalıyız.

İran'ın "Laik Cumhuriyet" olarak Türkiye Cumhuriyetini örnek alıp, ülkelerinde rejim değişikliği düşündüğünü tüm dünyaya duyurmalıyız.

Batıya yatırımları 5 yıl erteleyerek doğu ve güneydoğu bölgemizi kalkındırarak terörü tarihe gömmeyi nasıl başardığımızı dünyaya anlatmalıyız.

İzlediğimiz tarım ve hayvancılık politikaları ile metropollerden köylere göçü başlattığımızı ve sonuçlarını anlatarak örnek olmalıyız.

Yunanistan’ın Kıbrıs ve Ege konusunda kararlığımızı kabul ederek, adaları işgal ve Kıbrıs’taki diretmelerinden vazgeçtiklerini, bizim de Ege'yi dostluk denizi ilan ettiğimizi yayınlamalıyız.

Sizin Dünyadan haberiniz yok. 16 Nisan Referandumundan sonraki ilk genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kurulan hükümet ve seçilecek Cumhurbaşkanının ATATÜRK'ün gösterdiği yolda ülkeyi getireceği yerde bütün bunlar olacak.

Haberiniz olsun istedim

Önceki ve Sonraki Yazılar