Altay’ı şampiyon yaptı eski işine geri döndü

Altay’ı şampiyon yaptı eski işine geri döndü

Sezonu en önemli döneminde kariyerinde ilki gerçekleştirip devraldığı Altay'ın başında teknik adam olarak 4'te 4 yaparak şampiyonluk yaşayan Özden Töraydın, sportif direktörlük görevine geri döndüğünü açıkladı.

Şampiyonluk nedeniyle ailesine, Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na, futbolculara ve taraftara teşekkür mesajı yayınlayan Özden Töraydın, “Ligin bitimine dört hafta kala Bugsaşspor deplasmanı öncesi üzerime aldığım teknik direktörlük görevimden ayrılarak sportif direktörlük vazifeme geri dönmüş bulunmaktayım. Spor Toto 1. Lig’de mücadele edeceğimiz 2018-19 sezonu öncesi hazırlıklarımıza ara vermeden başlarken, attığımız her adımda her zaman olduğu gibi öncelikle Büyük Altayımız’ın menfaatlerini gözeteceğimizin bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.

Özden Töraydın sözlerine şöyle devam etti:

“Mücadelesi ve centilmenliğiyle Türk futboluna damga vurmuş Büyük Altay, geride bıraktığımız iki sezonda elde ettiği başarılarla hak ettiği noktaya gelmek için önemli adımlar attı. Büyük taraftarımız, futbolcularımız ile tüm camiamızca yakalanan birlik ortamı, istek ve azim bize bu mutluluğu yaşattı. Üst üste kazanılan iki şampiyonluk bizi nihai hedefimize yaklaştırmış olmakla birlikte daha kat edilecek uzun bir yolumuz var. Süper Lig hedefine giden bu yolda izlenmesi gereken rota ‘5 yılda Süper Lig’ parolasıyla Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu tarafından çizilmiş olup, çıktığımız yolda en önemli nokta ilk günden beri var olan sistemimizin devamlılığı, planladığımız Süper Lig hedefiyle bu işleyişin bozulmadan yürütülmesidir.”