Başakşehir puan kaybetti! Süper Lig’de zirve hesapları karıştı!

Başakşehir puan kaybetti! Süper Lig’de zirve hesapları karıştı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında son viraja girilirken 32. hafta Medipol Başakşehir'in puan kaybıyla başladı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri 66 puanda kalırken zirve hesapları karıştı.

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir sahasında Demir Grup Sivasspor’la 1-1 berabere kalarak ağır bir yara alırken ligde şampiyonluk hesapları da karışmış oldu. 66 puanla maç fazlasıyla ikinci sırada kalan Medipol Başakşehir; Fenerbahçe eğer pazar günü konuğu Bursaspor’u yenerse üçüncü sıraya gerileyecek.

Galatasaray ve Medipol Başakşehir 66 puanla zirveyi paylaşırken sarı-kırmızılılar deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’u mağlup etmeyi başarırsa en yakın takipçisinin 3 puan önünde son iki haftaya girecek. Beşiktaş ise pazartesi akşamı konuk edeceği Kayserispor’u yenmesi halinde Başakşehir’le puan farkını 1’e indirecek.

Bir başka ilginç görüntü ise eğer Galatasaray deplasmandan mağlubiyetle dönerse ortaya çıkacak. Galatasaray eğer Akhisar’da 3 puan bırakırsa Fenerbahçe kazanması halinde; Başakşehir ve Galatasaray ile 66’şar puanla zirveyi paylaşacak. Aynı zamanda rahat bir nefes alan Fatih Terim’in öğrencileri beraberlik halinde dahi 1 puan farkla haftayı zirvede kapatacak.

İşte kalan maçlar:

Galatasaray (66): TM Akhisarspor (D), E. Yeni Malatyaspor, Göztepe (D)

Medipol Başakşehir (66): Antalyaspor (D), Kasımpaşa

Fenerbahçe (63): Bursaspor, K. Karabükspor (D), Konyaspor

Beşiktaş (62): Kayserispor, Osmanlıspor (D), DG Sivasspor