Demirkol'dan flaş tespit: Beşiktaş'ı durdurup kaleye gittiler!

Demirkol'dan flaş tespit: Beşiktaş'ı durdurup kaleye gittiler!

Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Atiker Konyaspor Süper Kupa mücadelesini yorumladı. Demirkol NTV Spor'da çarpıcı tespitlerde bulundu. İşte o sözlerden satırbaşları:

Beşiktaş'ta oyunda bir değişiklik yok. Oynamak istedikleri oyun aynı; ama Konyapsor çok değişik bir futbol oynuyor. Pas oyunu oynayan bir takım. Temel olarak hızlı hücum yapmak isteyen direkt kaleye gitmek isteyen bir oyun oynadılar ve bunu iyi yaptılar. Hem Beşiktaş'ı durdurdular hem de kaleye gittiler.

Beşiktaş için bir dar alan oyunuc oldu ve Beşiktaş istediği şeyleri yapamadı. Konya'yı enine açamazsınız Quaresma'yı demarke bulmak zor olur. Quaresma'dan orta alamazsınız, Beşiktaş'ın geçen sene hücum planı buydu...

Zemin korkunçtu. Çok yumuşaktı. Geçen hafta kuruydu zemin. Burada da çok yumuşaktı. Herhalde düzeltmeye çalıştılar düzeltirken iyice gitti.

1 metre kare kalkıyordu neredeyse. Beşiktaş'ın oynayamamasında bunu etkisi var. Geçen sene de çok iyi oynayamamıştı Beşiktaş Süper Kupa'da...

Gol Caner'in uyanıklığı ile geldi, oradaki adam paylaşımına dikkat etmek lazım. Tek santrfor ile bunu yapabilirsiniz. Cenk'in vuruşu da çok güzeldi. Birinci sınıftı.

Golün hemen öncesinde Skubic'in müdahalesini engelledi. Maçın en iyi adamı Cenk diyebiliriz. Burak Yılmaz için de söylerim her maç kendini ispat etmek zorunda. Negredo 3 maç atamazsa Negredo atar derler; ama Cenk atmasa olmaz.

Sahaya nasıl bıçakla girer adam ya? Kariyerimin başında en az 10 tane kalemimi aldılar, sahaya sokmamışlardı. Milletin söylediği marşla uğraşıcağınıza bunlarla (bıçak) uğraşın...